Free Template by iPage

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΩΡΕΑΣ

Published: Wednesday, 23 October 2019
Written by 4ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών

Αξιότιμοι/ες κύριοι /ες των εκδόσεων Σαββάλας

θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες  για την τιμητική προσφορά των βιβλίων σας για εκπαιδευτικούς στη  Βιβλιοθήκη του σχολείου μας.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι θα αναδείξουμε αυτή σας τη χειρονομία, δημοσιεύοντας το παρόν ευχαριστήριο στην Ιστοσελίδα του σχολείου μας.

Καλή υγεία και καλή συνέχεια στο έργο σας.

Ο Δ/ντης του σχολείου

Νικ. Φ. Βουλογεώργος

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Published: Thursday, 25 April 2019
Written by 4ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών

pasxa

Ευχόμαστε το μήνυμα της Ανάστασης να δίνει δύναμη και ελπίδα και να γεμίσει τις καρδιές όλων με αγάπη.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΠΑΣΑ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ

Published: Thursday, 18 April 2019
Written by 4ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών

Tο πρόγραμμα «Πάσα στα θρανία», που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας την

Πέμπτη 18 Απριλίου στο αμφιθέατρο του 4ου & 5ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών,

είναι το πρώτο εγκεκριμένο σχολικό πρόγραμμα από το Υπουργείο Παιδείας που εκπονείται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και υλοποιείται σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό. Στο πλαίσιο του προγράμματος οι εκπαιδευτές

- Στέφανος Σοϊλεμέςροπονητής Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Σάλας)

- Γιώργος Βασάλος (Εκπαιδευτής Futsal)

- Γιώργος Παπακώστας (Προπονητής Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου Γυναικών)

και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας 2004

- Θοδωρής Ζαγοράκης

- Φάνης Κατεργιαννάκης

αναφέρθηκαν σε θέματα διατροφής, άσκησης, ψυχολογίας, και έκαναν εκτεταμένες αναφορές στην ιστορική διαδρομή του αθλήματος, στις ειδικές μορφές ποδοσφαίρου (Άμμου, Σάλας), στο γυναικείο ποδόσφαιρο και μετέδωσαν πλήθος κοινωνικών μηνυμάτων.

Στο τέλος της παρουσίασης , μοιράστηκαν στους μαθητές αναμνηστικές μπλούζες, τετράδια και έπαινος συμμετοχής στην εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Δ/ντης Α/θμιας εκπ/σης Γρεβενώνκ. Μήτσιαλος Βασίλειος καθώς και ο Προιστάμενος εκπ/κών θεμάτων κ. Καραγιάννης Αθανάσιος

 

pasa 1

pasA3

pasA4

pasA5

pasA 2

Δημιουργίες μαθητών της ΣΤ΄τάξης

Published: Wednesday, 02 May 2018
Written by 4ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών

Ευχές για το Πάσχα 2018

Published: Thursday, 29 March 2018
Written by 4ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών

ΑΣΚΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ

Published: Thursday, 29 March 2018
Written by 4ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών

 ΑΣΚΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ

Την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας άσκηση αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης λόγω σεισμού. Η άσκηση υλοποιήθηκε με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του ΕΚΑΒ και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, οι οποίοι επέδειξαν άρτια σχεδιαστική και οργανωσιακή ετοιμότητα. Η άσκηση ξεκίνησε στις 10:30. Όλοι οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί ανταποκρίθηκαν όπως είχε προγραμματιστεί και όπως προβλέπεται από το σχέδιο ετοιμότητας αντιμετώπισης έκτακτων Αναγκών του σχολείου μας.Το σενάριο προέβλεπε παροχή πρώτων βοηθειών, μεταφορά στο νοσοκομείο τραυματισμένων ατόμων καθώς και απεγκλωβισμό ατόμων από τις αίθουσες του σχολείου.

Σκοπός της άσκησης ήταν διασφάλιση υψηλού επιπέδου ετοιμότητας και συντονισμού μεταξύ όλων των εμπλεκομένων φορέων, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση ενός ενδεχόμενου σεισμού.

 

Πανελλήνια Σχολική Ημέρα κατά της Βίας στο Σχολείο

Published: Thursday, 08 March 2018
Written by 4ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών

Πανελλήνια Σχολική Ημέρα κατά της Βίας στο Σχολείο

Η 6η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως Πανελλήνια Σχολική Ημέρα κατά της Βίας στο σχολείο. Η ημέρα αυτή αποτελεί μια αφορμή για εκπαιδευτικούς, μαθητές/τριες και γονείς των σχολείων όλης της χώρας να ανταλλάξουν σκέψεις, πληροφορίες και ιδέες και να ενεργοποιηθούν δράσεις ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και αντιμετώπιση της σχολικής βίας και εκφοβισμού που εκδηλώνεται μεταξύ και εναντίον των μαθητών/τριών, ώστε να περιοριστούν οι δίαυλοι εκδήλωσης της βίας στη ζωή των ανηλίκων και αποτραπούν οι αρνητικές συνέπειες στις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

Στο σχολείο μας υλοποιήθηκε την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018 εικαστικό εργαστήρι με τη συμμετοχή των Α΄και Β΄ τάξεων του σχολείου και την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού των Εικαστικών κ. Δινοπούλου Ελένης, με τίτλο «ΝΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΙΑ».

Την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018 με τη συνδρομή της Κοιν. Λειτουργού κ. Ιορανίδου Φανής και της Ψυχολόγου κ. Κολονίτσιου Φανής του Κέντρου Πρόληψης Ορίζοντες, τις οποίες και ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας, υλοποιήθηκαν δράσεις στα τμήματα Ε1 και Ε2 σχετικές με το θέμα.