ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ

Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 28 Μάιος 2020 Γράφτηκε από τον/την 4ο Δημοτικό Σχολείο Γρεβενών

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, αγαπητά μας παιδιά,

Το σχολείο μας ανοίγει ξανά από τις 1/6/2020 και συνάμα ένα καινούριο κεφάλαιο στις ζωές όλων μας. Σημαντικό ρόλο θα έχουν σ’ αυτό τόσο οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές μας, οι οποίοι οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν σχολαστικά τις οδηγίες που τους δίνονται, αλλά και οι γονείς- κηδεμόνες. Η συνεργασία όλων μας σε αυτή τη νέα πραγματικότητα, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ασφαλή επάνοδο όλων μας, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.

Θα υπάρξουν δύο ζώνες λειτουργίας του Σχολείου . Συγκεκριμένα, οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προσέρχονται στο σχολείο εκ περιτροπής σε υποτμήματα, τα οποία προκύπτουν από τη διαίρεση κάθε τμήματος στα δύο ( λόγω μη επάρκειας χώρου και μαθητικού δυναμικού). ΟΛΑ τα τμήματα ΟΛΩΝ των τάξεων θα λειτουργήσουν με υποτμήματα)ως εξής:

Θα ενημερωθείτε από τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων σχετικά, με το ποιοι μαθητές θα προσέλθουν τη Δευτέρα (α΄ υποτμήματα) και ποιοι την Τρίτη (β΄ υποτμήματα)

Βασικές επισημάνσεις:

Το Υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ έχει αναρτήσει  κατατοπιστικές και αναλυτικές οδηγίες, που είναι πολύ σημαντικό να μελετήσετε προσεκτικά και να φροντίσουμε όλοι μαζί για την εφαρμογή τους. Τις δύο πρώτες ώρες της πρώτης μέρας, θα παρουσιαστούν στα παιδιά οι  σχετικές οδηγίες και η αναγκαιότητα απαρέγκλιτης τήρησής τους.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ζητώ την κατανόηση και τη συνεργασία σας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για όλους μας.                                                                                                                    

                                                                                                    Να είστε όλοι καλά

                                                                                                         Ο δ/ντής του σχολείου

                                                                                                                        Νικ. Βουλογεώργος

Εμφανίσεις: 50